Zakelijk

Complex verzuim? Schakel Winnock in!

Heeft u een medewerker die door klachten niet 100% functioneert? Vermijd onnodige risico’s. Verzuim en capaciteitsproblemen brengen hoge kosten met zich mee. Laat uw medewerker weer met plezier volledig functioneren. Ga met onze aanpak voor:

  • Resultaat
  • Duurzaamheid
  • Kosteneffectiviteit
  • Snelheid

Winnock is onderscheidend door een unieke werkwijze. Het is de enige volledig multidisciplinair werkende praktijk in Nederland. Dankzij een gedragsmatige aanpak worden langdurige klachten sneller en duurzaam verholpen.

Samen Werk(t) Duurzaam

Voor werkgevers en werknemers waarbij de werknemer een behandelprogramma volgt bij Winnock Zorg.

Cliënt aanmelden

Laat uw medewerker weer met plezier volledig functioneren en meld uw medewerker aan

Aanmelden workshop/intervisie

Bekijk ons volledig aanbod aan workshops.

De aandacht voor de cliënt staat centraal en eigen medewerkers krijgen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met 10 vestigingen in Nederland waarborgt zij een landelijke dekking. Winnock staat voor resultaat en durft hier zelfs, als enige re-integratiebedrijf, garantie op te geven.

Een snelle en blijvende werkhervatting is ons doel. Al binnen Al na 1 tot 3 weken keert uw medewerker weer bij u terug. Om hierna in een korte tijd het werk volledig te hervatten. Begeleiding gebeurt door een multidisciplinair team met:

•    Een medisch specialist
•    Bewegingsdeskundige
•    Psycholoog
•    Re-integratiedeskundige

Voor aanvang en tijdens het traject wordt u betrokken en blijft u op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen. Deze begeleiding wordt gegeven vanuit onze interventie ‘Samen Werk(t) Duurzaam’. Samen gaan we voor het beste resultaat voor u en uw werknemer. Winnock werkt ook in opdracht van verschillende gemeenten en het UWV om mensen vanuit een uitkeringssituatie weer te laten participeren in werk en/of de maatschappij.

Kosten
De zorgverzekeraar draagt in de regel bij in een flink deel van de kosten. Wilt u weten welke zorgverzekeraar bijdraagt aan de kosten van een behandelprogramma? Vul dan ons contact formulier in.

Resultaten
Onze resultaten spreken voor zich. Daaruit blijkt dat 90% van de cliënten weer aan het werk gaat, met een gemiddeld werkhervattingpercentage van 85%. De resultaten worden regelmatig op wetenschappelijk verantwoorde wijze getoetst.

Kwaliteit en garantie
Wij staan garant voor het resultaat. Bij aanvang betaalt u 50% van de kosten.
Het resterende bedrag brengen wij pas in rekening als na 4 maanden minimaal 75% werkhervatting is bereikt. Lees hier meer over in onze Algemene Voorwaarden / garantieregeling

Nieuws