“Het traject dat Winnock aanbiedt, doorbreekt de negatieve spiraal”

De samenwerking met verwijzers waarderen wij enorm. Zij weten de behaalde duurzame resultaten bij cliënten en de unieke aanpak van ons team van professionals al jarenlang goed te waarderen en kunnen ons ook goed vergelijken met andere dienstverleners. Het gaat er uiteindelijk om, dat de cliënt na onze behandeling weer gezond kan functioneren en snel kan re-integreren. Of via een snelle verwijzing zelfs langdurige uitval en dus verzuim kan voorkomen. Daar hebben de werkgever en werknemer enorm baat bij.

We zijn er dan ook trots op dat de arbeidsdeskundige van Achmea, Ad van der Vleuten, ons dit bericht stuurde over zijn ervaringen met onze dienstverlening:

“In mijn werk als arbeidsdeskundige bezoek ik uitsluitend ondernemers. Ziekte leidt tot een disbalans bij de ondernemer. Langdurige pijn en/of psychische klachten kosten dermate veel energie dat de continuïteit van het bedrijf in gevaar komt. Dit leidt tot meer zorgen en meer klachten. Het traject dat Winnock aanbiedt, doorbreekt de negatieve spiraal. Er wordt gewerkt met een team van deskundigen. De lijntjes tussen de klant, Winnock en opdrachtgever zijn kort. Klanten zijn positief over de aanpak. Zij leren hun klacht te accepteren en van daaruit stappen te zetten. Juist de begeleiding binnen een groep wordt als zeer positief ervaren. Daarbij is er meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding.”

Wilt u een cliënt aanmelden of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.