Winnock op het Wenckebach Symposium 2019

Op vrijdag 8 november 2019 vindt u ons op het Wenckebach Symposium in de Vue bioscoop Kerkrade. Kom onze stand bezoeken en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wenckebach

Er is deze dag een gevarieerd programma samengesteld waarbij samenwerking tussen eerste en tweede lijn centraal staat. De doelgroep is huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, bedrijfsartsen, verzekeringsgeneeskundigen, GGD-artsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants en arts-assistenten.

Meer weten en aanmelden? Klik hier >

Over Winnock Zorg

Winnock Zorg is een erkende medisch specialistische instelling (ZBC) met ZKN kwaliteitskeurmerk en is lid van Revalidatie Nederland. Winnock Zorg biedt poliklinische medisch specialistische revalidatiezorg, heeft bewezen ervaring en behaalt duurzaam resultaat bij de behandeling van langdurige gezondheidsklachten die het functioneren belemmeren, bij klachten van het bewegingsapparaat, chronische pijn- en vermoeidheid, klachten van spieren en gewrichten en vele andere chronische klachten die het functioneren belemmeren.

Wij zien en spreken u graag!