Winnock op het NHG congres 2019

Vrijdag 15 november 2019 vindt u ons weer op het NHG congres. Dit jaar in Maastricht (MECC) met als thema ‘Omgaan met complexe zorgvragen in de dagelijkse praktijk’.

NHG congres
Huisartsen krijgen bij uitstek te maken met combinaties van factoren zoals multimorbiditeit, polyfarmacie, dementie, sociale en psychische problemen, SOLK, en beperkte gezondheidsvaardigheden. Bij deze complexe zorgvragen treedt de huisarts vaak op als begrenzer, probleemoplosser en coördinator, die contextgebonden netwerkzorg levert buiten de standaarden om. Complexe zorg is huisartsgeneeskunde pur sang: soms frustrerend, vaak uitdagend en altijd intrigerend.

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in complexe zorg? Uw verhaal delen en nieuwe inzichten opdoen? Kom dan naar het NHG-Congres, op vrijdag 15 november 2019 in Maastricht..

Ga naar www.nhgcongres.nl/

Bezoek onze Winnock Zorg stand op nummer (C5) en ontdek hoe wij u met complexe zorgvragen kunnen helpen op bijvoorbeeld het gebied van SOLK!

Winnock Zorg is een erkende medisch specialistische instelling (ZBC) met ZKN kwaliteitskeurmerk en is lid van Revalidatie Nederland. Winnock Zorg biedt poliklinische medisch specialistische revalidatiezorg, heeft bewezen ervaring en behaalt duurzaam resultaat bij de behandeling van langdurige gezondheidsklachten die het functioneren belemmeren, bij klachten van het bewegingsapparaat, chronische pijn- en vermoeidheid, klachten van spieren en gewrichten, psychische klachten en vele andere chronische klachten die het functioneren belemmeren.

Wij zien en spreken u graag op 15 november 2019!

Bron: NHGcongres.nl en Winnock Zorg