Heeft uw medewerker gezondheidsklachten en dreigt deze uit te vallen of verzuimt deze al enige tijd?

Een volledige en duurzame werkhervatting is ons doel. Ons team van professionals ondersteunt uw medewerker naar gezond functioneren en volledige werkhervatting. Dat doen we efficiënt en duurzaam, waarbij we de medewerker leren om klachtenonafhankelijk te functioneren. We doorbreken vaste patronen. De medewerker wordt geleerd om te komen tot herstel van functioneren. Lees hier meer over hoe we aan de slag gaan met de klachten van uw medewerker.

Terug naar werk

Heeft uw medewerker naast een revalidatietraject ondersteuning nodig bij het weer aan het werk gaan? Daarvoor bieden wij de module Terug naar Werk. Hierbij wordt u voor aanvang en tijdens het traject actief betrokken en staat u niet aan de zijlijn. U blijft op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens het hele traject en krijgt begeleiding bij het omgaan met uw medewerker die terugkeert naar het werk. Samen met u, uw medewerker en onze specialisten bereiken we een duurzaam resultaat. Uw medewerker leert zonder belemmeringen om te gaan met zijn klachten en kan weer gezond functioneren en werken.

Waarom kiest u voor Winnock?

Wilt u uw medewerkers weer gezond laten functioneren en helpen bij een snelle terugkeer naar werk? Of wilt u het verzuim reduceren? Wij helpen u graag.