Winnock biedt professionele zorg aan werknemers met diverse klachten die het dagelijkse leven en het functioneren belemmeren. Ons team bestaat uit (GZ)-psychologen, bewegingsdeskundigen/fysiotherapeuten en bewegings/re-integratiedeskundigen, aangevuld met een revalidatie arts of medisch specialist.

We zijn geen doorsnee organisatie en werkgever. Winnock is een ervaring die je verandert, inspireert, verwondert en uitdaagt. Elke dag is anders en door de multidisciplinaire samenwerking kijk je regelmatig over de grenzen van je eigen functie. Bij ons combineer je kennis met eigen ervaringen bij het begeleiden van cliënten. Je maakt gebruik van jouw unieke talenten in een omgeving die daar ruimte aan geeft en waar aandacht is voor het verder ontplooien van jouw kwaliteiten.

We werken vanuit het bio psychosociaal model. We werken volgens een totaalaanpak en begeleiden werknemers zowel fysiek als mentaal, op het werk, als ook thuis. De werkgever wordt actief betrokken bij het traject.

Onze cultuur laat zich omschrijven als enthousiast, warm, loyaal en samenwerken.

Onze vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.

Open sollicitatie
Ben je een BIG geregistreerde (GZ)-psycholoog, een revalidatie arts of fysiotherapeut en heb je ervaring met het werkveld zorg en arbeid? Vind je het leuk om naast zorg verlenen ook contacten te onderhouden met bedrijfsartsen en werkgevers? Lever je graag een bijdrage aan het inzetbaar krijgen en houden van mensen? Neem dan contact op via vacature@winnock.nl. Wij gaan graag in gesprek!

Belangstelling in een baan of stage bij Winnock?
Spreekt een baan bij Winnock je aan, maar staat je functie niet bij de vacatures? Of wil je stage lopen? Stuur een open sollicitatiebrief naar vacature@winnock.nl.

 

"Winnock is een ervaring die je verandert, inspireert, verwondert en uitdaagt"