“Werknemers kregen hun motivatie weer terug”

“In overleg met de werkgever en met de betrokken medewerkers adviseerde ik te kiezen voor het multidisciplinair Winnock programma. Dit bleek een goede keuze te zijn. Er kon snel gestart worden en beide medewerkers fleurden al na enige weken duidelijk op: ze voelden zich er prettig, erkend, gerespecteerd en leerden beter inzien hoe hun overgewicht met hun persoonlijkheid en hun eigen levensgeschiedenis verbonden was.

Zij kregen gedurende het programma niet alleen goed bruikbare praktische handvaten maar gelukkig ook hun motivatie weer terug. Vooral het gevoel dat zij weer zelf sturend kunnen zijn, de durf om eigen prioriteiten en grenzen aan te geven in hun leven, het kunnen accepteren van wat niet haalbaar is maar wel te blijven gaan voor reële doelen, en vooral de ervaring dat zoveel menselijke warmte en deskundige ondersteuning voor hen als persoon voorhanden was gaf hen bevestiging, perspectief en daadkracht.

Het gevecht met hun overgewicht is er nog steeds, maar omdat ze als persoon krachtiger zijn geworden zijn ze hierin nu sterker en efficiënter.”

 

Het streven bij Winnock is dat we cliënten na behandeling weer gezond kunnen laten functioneren met een duurzaam resultaat. Vandaar dat we graag verwijzers, werkgevers of cliënten zelf graag hun ervaringen laten vertellen. Heb je vragen naar aanleiding van dit verhaal? Neem dan contact op met Winnock via 088 – 94 66 600.