Start van hybride programma

Winnock heeft de afgelopen periode haar dienstverlening kunnen voortzetten. Dat deden we door flexibel te zijn in de ontstane situatie vanwege COVID-19.

We hebben al snel na het invoeren van de beperkende maatregelen een aangepast online programma opgestart, waarbij de cliënten middels videobellen behandeld worden door ons multidisciplinaire team.

Vanaf maandag 15 juni komt daar een hybride programma naast. Dit houdt in dat we een gedeelte van het programma (de groepssessies van de intensieve fase) kunnen aanbieden op onze vestigingen, uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. Lees hier meer over onze maatregelen op locatie.
Het resterende deel van het programma zal online worden ingevuld. Op deze manier kunnen we een grotere groep cliënten de juiste behandeling bieden. We bekijken bij het onderzoek samen met de cliënt welk programma het best passend is voor hem of haar.

Door de combinatie van het online programma en het hybride programma kunnen we de doorlooptijd zo beperkt mogelijk houden. Op veel vestigingen is nu een snelle start mogelijk.

Alle vestigingen van Winnock zijn weer geopend en klaar voor het hybride en online programma! Voor meer informatie zijn we bereikbaar via ons landelijke telefoonnummer: 088 – 94 66 600.