Over Winnock

Samen werken aan gezond functioneren

Winnock is een medisch specialistische revalidatiekliniek en focust zich op het weer klachtonafhankelijk functioneren en genieten van het dagelijks leven. Winnock richt zich ook op een duurzame werkhervatting. Werknemers kunnen weer krachtig in het leven staan en met vertrouwen en plezier aan het werk gaan! Bij Winnock staat een team klaar met een revalidatie arts, psycholoog, ergotherapeut / re-integratiedeskundige en fysiotherapeut / bewegingsdeskundige.

Bij Winnock kijken we naar jou als mens. Naar jou als geheel van lichamelijke, psychische, mentale, emotionele en sociale elementen. Al deze elementen kunnen de oorzaak zijn van jouw klachten. Of de reden dat jouw klachten niet afnemen. Omdat jouw klachten langdurig zijn en wellicht complex, vinden wij het belangrijk om dus verder te kijken dan de medische factoren die jouw pijn bepalen. We kijken naar de keuzes die je maakt, naar gedrag, naar hoe je omgaat met stress en met verwachtingen en eisen van anderen. Het verbeteren van je gehele functioneren is waar we ons op focussen.

Bij ons kom je in een warm bad. We weten hoe belangrijk het is hoe je je voelt bij het oppakken van herstel, hoe je motivatie van invloed is op je herstel. Je gevoelens en gedrag bepalen immers hoe je je behandeling ervaart, hoe je de mensen om je heen ervaart. Ons enthousiaste team ondersteunt je hierbij. Mentale ondersteuning is cruciaal voor het slagen van onze gezamenlijke missie: het herstellen of optimaliseren van jouw functioneren, gezondheid en zelfredzaamheid.

Onze kracht is die betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Ons multidisciplinaire team beoordeelt samen jouw klachten en komt gezamenlijk tot een aanpak. Je voelt je gehoord. En het is prettig dat je je verhaal maar één keer hoeft te vertellen. Onze warme, toegewijde mensen werken volgens de gekozen aanpak met jou aan duurzaam herstel, zodat jij je sociale leven weer kunt oppakken en met vertrouwen aan het werk gaat.

Wij zijn de enige polikliniek in Nederland waar een volledig multidisciplinair team zo intensief met jou samenwerkt aan revalidatie en re-integratie. Bij alle behandelingen brengen onze specialisten hun kennis in voor het behandelplan. Zo krijg jij een aanpak op maat en raak je snel weer in balans. Door onze gedragsmatige aanpak komen je klachten ook niet meer terug. Je leert immers op een gezonde manier jouw leven te leiden. En doordat we na de behandeling contact met je houden, hou je het ook vol. Totdat jij je nieuwe gedrag eigen hebt gemaakt.

En weet je, je staat niet alleen. Al meer dan 35.000 mensen zijn bij ons behandeld en staan weer vrolijk in het leven. Een bewijs dat het kan.

We hebben tien vestigingen verspreid over Nederland, er is dus altijd een vestiging waar je naartoe kan!

"Doel: weer plezier in leven en werk"