Over Winnock

Over Winnock

Direct de juiste informatie voor u? Ga naar;
  Winnock Zakelijk   Winnock Particulier

Bent u bedrijfsarts, huisarts of medisch specialist en wilt u informatie over Winnock Zorg? Klik dan hier.

Winnock is onderscheidend door een unieke werkwijze en al jaren marktleider op het gebied van duurzame re-integratie. Het is de enige volledig multidisciplinair werkende praktijk in Nederland. Met 10 vestigingen verspreid over het land hebben we landelijke dekking.  Dankzij onze gedragsmatige aanpak verhelpen wij langdurige klachten samen met onze cliënten snel en duurzaam.

Winnock werkt!
De werkwijze van Winnock onderscheidt zich doordat onze professionals intensief met elkaar samenwerken en de behandeling multidisciplinair benaderen. Dit doet Winnock;

•    door een snelle start met een korte intensieve behandeling van 1-3 weken;
•    door het werken in zowel groepen als in individueel verband;
•    door een intensieve multidisciplinaire benadering.
•    door direct na de intensieve fase te starten met het hervatten van de activiteiten;
•    door de uitstekende begeleiding en nazorg.

Door de bewezen aanpak van Winnock hebben meer dan 35.000 cliënten de draad weer succesvol opgepakt en hebben weer plezier in het werk & leven.

Privacy en tevredenheid
Uw privacy staat hoog in ons vaandel. Wilt u meer weten, lees dan ons privacyreglement.
Winnock hecht waarde aan uw oordeel. Opdrachtgevers en cliënten waarderen ons met een hoge score van 7,6. Daarnaast beveelt maar liefst 90% van onze opdrachtgevers ons aan. Dit zijn uitzonderlijk hoge scores.

Winnock maakt deel uit van het Zorg van de Zaak Netwerk.
Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijl zorg en medische zorg. Ons netwerk richt zich met haar dienstverlening op identificatie, preventie en behandeling bij momenten die impact hebben op het vermogen om te participeren. Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.
Lees meer op zorgvandezaak.nl

Wilt u meer weten over Winnock bekijk dan de strip/bedrijfsfilm hieronder.
Werkt de video niet? Klik dan hier.

Winnock Bedrijfsfilm/strip