Corona maatregelen

Winnock | Corona maatregelen update 1 april 2021

 

Winnock vestigingen weer open voor cliënten

Met ingang van 1 april biedt Winnock haar behandelingen in ‘hybride’ vorm aan. Dat wil zeggen dat behandelingen deels op de vestiging en deels online plaatsvinden. Op diverse locaties begeleiden we cliënten in kleine groepjes zodat wij de 1,5 meter regel kunnen garanderen. Met dit hybride aanbod geven we invulling aan de behoefte van cliënten om naast online begeleiding ook begeleiding op de vestigingen te krijgen.

Goede resultaten online behandeling
De afgelopen periode hebben we veel ervaring opgedaan met het volledig online behandelen van cliënten. Tot onze verrassing blijkt de online behandeling bij een groot aantal cliënten zeer goede resultaten op te leveren. Deze feedback ontvangen wij ook van onze cliënten die reeds een online programma hebben gevolgd. Toch merken we dat er ook behoefte blijft aan behandeling op de vestiging. Met ons hybride aanbod geven we hier een passende invulling aan.

Corona maatregelen
Wij volgen te allen tijde de adviezen en maatregelen die zijn genomen door de overheid en het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Binnen Winnock maken we continue op een zorgvuldige wijze de afweging of we onze cliënten op de vestiging en/of online behandelen. Uitgangspunt daarbij is dat we zorgvuldig omgaan met de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers.

Maatregelen bij Winnock

  • Houdt 1,5 meter afstand van anderen, we geven elkaar voorlopig geen hand om besmetting te voorkomen.
  • Onze behandelaren zullen ook tijdens de behandeling en training 1,5 meter afstand houden.
  • Een ieder kan gedurende de dag gebruik maken van desinfecterende handgel.
  • Volg de looproutes die aangeven zijn op de vestiging.
  • Wij vragen onze cliënten om een mondkapje te dragen in de ontvangstruimte en als je in beweging bent in de gangen. Onze professionals zullen ook een mondkapje dragen.
  • We werken in kleine groepjes. De grootte van de groepen tijdens de groepssessies is aangepast naar de richtlijnen van het RIVM.
  • Blijf alert op mogelijke COVID-19 symptomen. Bij milde verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest: blijf thuis. Heb je een afspraak gepland staan? Neem dan contact met ons op zodat we de afspraak kunnen verzetten of waar mogelijk via een beeldbelverbinding door kunnen laten gaan.

We zijn blij je weer deels te mogen verwelkomen op onze vestigingen, hetzij op enige afstand en met extra voorzorgsmaatregelen! Heb je nog vragen over het coronabeleid neem dan contact op via telefoonnummer: 088-94 66 600 of via info@winnock.nl

Meer informatie voor werkgevers

Zorg van de Zaak heeft diverse documenten opgesteld met handige informatie voor uw organisatie en antwoorden op de meest gestelde vragen.