Wachttijden

Vaak heb je al een lange weg achter de rug en vele zorgverleners gezien. Je bent met je klachten bij ons aan het goede adres. Winnock biedt een unieke multidisciplinaire aanpak. Op deze manier bespaar je veel tijd en boek je snel resultaat. We ondersteunen en begeleiden je met een team van professionals.

Om je verwachtingen goed te managen en je inzicht te geven in het behandeltraject, kun je je aanmelden voor een kennismaking. Daarin vertellen we meer over onze behandelmethode en kun je terecht met je vragen. Ook kun je ons bellen. We staan je graag te woord.

We kunnen snel starten met onze behandelingen en zorgen ervoor dat dat je zo snel mogelijk weer gezond kunt functioneren en lekker in je vel zit.*

*Door drukte kan het momenteel wel voorkomen dat bij sommige vestigingen de wachttijd langer is (neem hiervoor contact op met de vestiging).

Actuele wachttijd diagnostiek/polikliniek

Nadat de benodigde gegevens bij ons bekend zijn, word je uitgenodigd voor een intake. De intake bestaat uit een uitgebreid multidisciplinair onderzoek met een medisch specialist en kan voorafgegaan worden door een informatie bijeenkomst.

Actuele wachttijd per 15 oktober 2021

LocatieIntakeBehandeling

Winnock Amsterdam31 kalenderdagen46 kalenderdagen
Winnock Arnhem31 kalenderdagen23 kalenderdagen
Winnock Breda24 kalenderdagen65 kalenderdagen
Winnock Den Haag31 kalenderdagen46 kalenderdagen
Winnock Eindhoven31 kalenderdagen1 kalenderdag
Winnock Groningen16 kalenderdagen1 kalenderdag
Winnock Rotterdam20 kalenderdagen65 kalenderdagen
Winnock Utrecht31 kalenderdagen46 kalenderdagen
Winnock Zwolle16 kalenderdagen16 kalenderdagen

De daadwerkelijke wachttijd kan op individueel niveau anders (vaak beter) uitpakken dan gepubliceerd.