Revalidatie Traject

Het stappenplan naar gezond functioneren

We leggen je kort en overzichtelijk uit hoe het proces van je herstel is opgebouwd. Zodat je gezond kunt gaan functioneren in het dagelijks leven.

 1. De eerste stap: Verwijzing
  Vraag je huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist om een verwijzing. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een kennismaking.
 2. De tweede stap: Kennismaking
  Je maakt kosteloos en vrijblijvend kennis met ons en onze aanpak. Op basis van die informatie kun je beslissen of je een behandeling bij ons zou willen starten.
 3. De derde stap: Onderzoek
  In een persoonlijk gesprek met onze professionals en een lichamelijk onderzoek bekijken we je klachten en factoren die hierop van invloed zijn. We beoordelen of je veilig aan het programma kunt beginnen en aan de slag kunt met je herstel.
 4. De vierde stap: Behandelplan
  Ons multidisciplinaire team stemt de behandeling af op de doelen die jij wilt bereiken.
 5. De vijfde stap: Intensieve fase
  Je gaat nu een intensieve periode van twee tot drie weken in, waar je in kleine groepen en individuele gesprekken werkt aan je lichamelijke, sociale en mentale conditie.
  Na deze fase pak je al snel weer je normale activiteiten stapsgewijs op.
 6. De zesde fase: Opbouwfase
  Je gaat aan de slag met je thuisplan en (indien van toepassing) je werkplan. Op vaste momenten heb je een afspraak met je groepsgenoten en behandelaars. We kijken naar wat je goed doet en waar nog aandacht voor nodig is. Eventueel stellen we de aanpak bij, als dat nodig is. Ook tussen de geplande terugkommomenten kun je op ons terug vallen!
 7. De zevende fase: De toekomst
  De toekomst is belangrijk. De balans tussen je werk en privé, tussen wat je wilt en wat je kunt. Wij helpen je die balans te vinden en te houden.

De Resultaten

Onze aanpak zorgt voor duurzaam herstel. Dat bevestigen vele cliënten die wij in de afgelopen 30 jaar hebben begeleid. Ook diverse onderzoeken tonen dit aan. Zo toont onderzoek aan dat vier jaar na de behandeling:

 • 85% van onze cliënten nog steeds werkzaam is
 • De aangegeven gezondheid van de cliënt gelijk is aan die van de gemiddelde Nederlander
 • Het gemiddelde verzuim genormaliseerd is: van 27,6 naar 2,8 weken per jaar
 • 78% van onze cliënten de gezondheidszorg niet meer nodig heeft voor de oorspronkelijke klachten

Onze resultaten zijn uniek. 90% van onze cliënten heeft het beoogde resultaat bereikt.

Ben je geïnteresseerd in dit traject?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Terug naar Werk

Wil je nauw afgestemd op je revalidatie ook ondersteuning om weer (volledig) aan het werk te gaan? Dan pakken we dit graag meteen mee, want dan sluit deze begeleiding optimaal aan op de rest van de behandeling. Lees meer over ons traject Terug naar Werk, waarbij we jou en je werkgever ondersteunen bij jouw terugkeer naar werk.

Terug naar Werk