Hoe we behandelen

Om succesvol en duurzaam te kunnen herstellen is het van belang dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in onze aanpak. Een persoonlijke benadering gedurende de behandeling staat bij ons dan ook centraal.

Daarnaast is onze multidisciplinaire aanpak belangrijk voor het goed omgaan met jouw klachten. We werken bij iedere klacht nauw samen in een team dat bestaat uit een revalidatiearts, (GZ) psycholoog, bewegingsdeskundige/fysiotherapeut, eventueel aangevuld met een re-integratiedeskundige.

Onze professionals bekijken je situatie en maken met jou een plan van aanpak. Je vertelt één keer je verhaal en krijgt een aanpak op maat. Omdat we tijdens de behandeling de voortgang van alle cliënten gezamenlijk iedere dag met elkaar bespreken, weten we als team precies hoe het met jou gaat. Dat is prettig, efficiënt en je ervaart snel zichtbaar resultaat. Je kunt dan eindelijk weer de dingen doen, zoals jij ze graag wilt doen.

Onze behandelingen

  1. Revalidatie Traject

    We begeleiden je naar gezond en klachtenvrij functioneren. Werk aan je lichamelijke, sociale en mentale conditie. Je pakt stapsgewijs je normale activiteiten weer op.

  2. Terug naar Werk

    Wil je nauw afgestemd op je revalidatie ook optimale begeleiding bij je werkhervatting? Met de module Terug naar Werk ondersteunen we jou en je werkgever bij jouw werkhervatting.

  3. Nazorg

    Indien nodig bieden wij extra begeleiding middels individueel coachingsgesprekken op maat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.