Aanmelden Actief Herstel Online

Aanmelden Actief Herstel Online

Met Actief Herstel Online krijgen uw werknemers individuele persoonlijke online begeleiding. Zodat ze actief aan de slag kunnen met hun herstel en snel weer optimaal kunnen functioneren. Vul onderstaand formulier in om uw werknemer(s) aan te melden.

Wilt u Actief Herstel Online voor grotere aantallen werknemers aanvragen?  Klik dan hier. Wij maken graag een passend aanbod op maat voor u.

 

Meld u aan


ManVrouw

Gegevens werknemer


ManVrouw

Factuurgegevens werkgever

Akkoord

Hierbij verleen ik Winnock opdracht om voor de aangemelde werknemer een Actief herstel Online traject te starten. Ik verplicht mij om de hiervoor verschuldigde kosten te betalen na ontvangst van een factuur. Ook verklaar ik mijn medewerker over de aanmelding geïnformeerd te hebben. Op de diensten zijn de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van Winnock van toepassing. Deze kunt u
hier downloaden.

Ja, ik ga akkoord

Graag verplichte (*) velden invullen